Rasvjeta za privatne
i poslovne objekte

Od samog idejnog rješenja do realizacije po konceptu ključ u ruke obuhvaćamo uslugu za kompletnu untarnju i vanjsku rasvjetu.

Usluge

SPARK lighting design studio nudi visoko kvalitetnu rasvjetu vodećih dizajnerskih proizvođača za opremanje stambenih i poslovnih objekata s naglaskom na kompletan asortiman funkcionalne, arhitektonske LED rasvjete.

Nudimo profesionalnu uslugu elektroinstalaterskih radova u stambenim i poslovnim objektima. Rješavamo probleme kao što su manji radovi i popravci: izmjena i montaža rasvjetnih tijela, postavljanje i zamjena utičnica i prekidača, montaža elektro opreme te ostale električarske vezane radove.

Nudimo široki spektar dizajnerskih rasvjetnih tijela i elektromaterijala renomiranih proizvođača. Naš portfelj obuhvaća dizajnersku i tehničku rasvjetu za unutarnju i vanjsku upotrebu. U odabiru prodajnog asortimana i partnera s kojima surađujemo, posebnu pozornost posvećujemo kvaliteti proizvoda i stručnoj podršci.

  1. Ugrađujemo elektroinstalacije u novogradnji ili renoviranju stambenih i poslovnih objekata
  2. obnavljamo i adaptiramo stare elektroinstalacije
  3. ugrađujemo elektroinstalacije za pametne kuće
  4. izrađujemo električne instalacije za antenu, internet, telefon, video portafon, alarm, vatrodojavu i ostalo

Upravljanje i održavanje elektroinstalacija i rasvjetnih tijela podrazumijeva redovnu zamjenu ili otklanjanje nedostataka na uređajima i rasvjetnim objektima (izvori svjetlosti, predspojne naprave, armature, elektro ormari i slično)

Naša usluga podrazumijeva periodične redovite i izvanredne preglede rasvjetnih objekata i uređaja.

U par jednostavnih koraka

01

Sastanak

Nakon ostvarenih prvih kontakata dogovaramo sastanak s našim klijentima koji se prema želji i potrebi može održati na objektu ili, ukoliko je objekt u projektnoj, odnosno početnoj fazi, u našem showroom-u. Sastanke organiziramo uživo ili putem online komunikacijskih aplikacija.

02

Idejni projekt

Idejni projekt s prijedlogom rasvjetnih tijela, razrađujemo nakon prikupljenih potrebnih informacija. Projekt sadrži prijedlog rasvjetnih tijela u obliku specifikacije popraćen detaljnim nacrtom s ucrtanim budućim pozicijama rasvjete.

03

Prezentacija projekta

Kroz multimedijalnu prezentaciju projekta nastojimo približiti naše ideje investitorima i projektantima pri čemu uvažavamo svaku želju i primjedbu, kako bi se maksimalno zadovoljili zahtjevi objekta.

04

Realizacija

Nakon potvrđene ponude, naručujemo željena rasvjetna tijela nakon čega slijedi nadzirana montaža od strane naših stručnjaka ili tvrtke koja izvodi elektroinstalacije na objektu. Po realizaciji projekta, vršimo inspekciju objekta kako bi se utvrdilo zadovoljstvo našeg klijenta.